Μάρτιος - Οδηγός εποχιακών λουλουδιών ... Επιτέλους.....Άνοιξη!

Έχουμε μπει στην  άνοιξη λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες.  Ειλικρινά  είναι η αγαπημένη μας εποχή απλά λόγω της εκπληκτικής ποικιλίας των ανοιξιάτικων λουλουδιών που διατίθενται στους χονδρεμπόρους ... Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε πολύ  μακριά από την επίσημη πρώτη ημέρα του καλοκαιριού (1η Ιουνίου 201) που αυτό σημαίνει θερμότερος καιρός, μακρύτερες και φωτεινότερες ημέρες και γαλάζιο ουρανό!
Το καλύτερο κομμάτι της Άνοιξης για μας, ως ανθοπωλείο, είναι η απολύτως όμορφη ποικιλία λουλουδιών που διατίθενται στους χονδρεμπόρους για να διαλέξουμε (και πραγματικά είναι απίστευτα δύσκολο να επιλέξουμε, όταν τα θέλουμε όλα!!!) Τα πάντα είναι τόσο φρέσκα και πολύχρωμα και μυρίζουν απίστευτα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου .. Κυρίως λόγω της τεράστιας ποικιλίας των Υάκινθων, Ανεμώνων και αμέτρητων άλλων διαθέσιμων λουλουδιών. Τα αρώματα καθώς περνάμε μέσα στις αίθουσες των προμηθευτών μας, που είναι κατάμεστα από χιλιάδες λουλούδια, είναι καταπληκτικά .. 
 
 
Τα χρώματα της Άνοιξης είναι τόσο λαμπερά και πολύχρωμα που απλά δεν βαριέσαι να τα βλέπεις.  Κι εύχεσαι τα λουλούδια, που είναι  σε τόσο καλή ποιότητα, να είναι διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
 
Ανοιξιάτικα λουλούδια.
Νεραγκούλες, Ανεμώνες, Νάρκισσοι, Φρέζιες, Τουλίπες και Υάκινθοι.
Τα δύο κορυφαία κι αγαπημένα μας  είναι οι Νεραγκούλες και οι Ανεμώνες. Που απλά φωνάζουν Άνοιξη σε μας, με τις απίστευτες ποικιλίες χρωμάτων που είναι διαθέσιμες.
Το κυριότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε αν παντρεύεστε κατά τη διάρκεια των μηνών της Άνοιξης είναι ότι αν ψάχνετε για λουλούδια με μακριούς μίσχους για μεγάλες επιτραπέζιες συνθέσεις, τα παραπάνω λουλούδια δεν είναι οι καλύτερες επιλογές σας, καθώς το μήκος του στελέχους δεν είναι συνήθως μεγαλύτερο από 30cm.
 
Η Άνοιξη φαίνεται να είναι ο ιδανικός χρόνος για να παντρευτείς. Παρά το γεγονός ότι ο ζεστός καιρός δεν είναι εγγυημένος, οι περισσότερες μέρες από τότε που μπήκαμε στην Άνοιξη ήταν πανέμορφες, με γαλάζιο καθαρό ουρανό και ηλιοφάνεια.
Επίσης, οι τιμές των λουλουδιών είναι φθηνότερες στους ανοιξιάτικους μήνες σε αντίθεση με τις άλλες εποχές.
Όταν ξεκινήσαμε αρχικά ως ανθοπωλείο, το 90% των γάμων υπήρχε εκείνη η τυπική «γαμήλια σεζόν», ωστόσο τώρα φαίνεται ότι oi νύφες και οι γαμπροί αναγνωρίζουν ότι δεν χρειάζεται να είναι ένα Σάββατο στη μέση του Ιουλίου μόνο επειδή η παράδοση λέει ότι ένας γάμος πραγματοποιείται ένα Σάββατο του καλοκαιριού ... Έχουμε πολλούς γάμους διακεκομμένους όλο το χρόνο που είναι πολύ ωραίο για εμάς όταν δημιουργούμε πανέμορφες γαμήλιες συνθέσεις με τεράστιες ποικιλίες λουλουδιών κατά τη διάρκεια του έτους, σε αντίθεση με μόλις τον Ιούλιο / Αύγουστο και το Σεπτέμβριο.