Στο Χλόη flowers exclusive λατρεύουμε να δίνουμε στις συνθέσεις μας την τελική πινελιά, με τα ανάλογα φυλλώματα  είτε προορίζονται για έναν λευκό γάμο, ένα ιδιωτικό πάρτι ή ένα από τα σπίτια των πελατών μας. Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε αυτό το «στυλιστικό  αποτέλεσμα» στις συνθέσεις, καθώς υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη! Το σωστό φύλλωμα είναι αυτό που πραγματικά βοηθάει και δίνει στις ανθοσυνθέσεις σας την τέλεια αίσθηση του φινιρίσματος. Αλλά πού ξεκινάτε; Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις συμβουλές και τα κόλπα μας για την επιλογή του σωστού φυλλώματος για τα λουλούδια σας!
 
Φυλλώματα για μεγάλες ανθοσυνθέσεις.
Εάν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι επιβλητικό, τότε είναι θα πρέπει να δώσουμε ύψος και όγκο. Ο ευκάλυπτος είναι μια φανταστική επιλογή, επειδή δεν είναι μόνο ψηλός, αλλά είναι διαθέσιμος σχεδόν όλο το έτος.  Μια άλλη επιλογή είναι η Χοισύα η οποία ταιριάζει σε μεγαλύτερες συνθέσεις, καθώς είναι πραγματικά κομμένη από θάμνους.
 
 
Φυλλώματα για μικρές συνθέσεις
Μερικές φορές μια μεγάλη, μεγάλη ανθοσύνθεση μπορεί να μην φαίνεται κατάλληλη. Ίσως  ένα centerpiece μεγάλο, ενοχλεί τους επισκέπτες του δείπνου σας. Ή ίσως θέλετε να φωτίσετε ένα παράθυρο ή γραφείο και να έχετε περιορισμένο χώρο. Αν αυτή είναι η περίπτωση τότε συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε mini ευκάλυπτο, το οποίο είναι (ναι, το μαντέψατε!) μια μικρογραφία της ομώνυμης έκδοσης. Έχει την ίδια συναρπαστική αίσθηση κίνησης, αλλά έρχεται σε πιο εύχρηστο μέγεθος. Μια άλλη όμορφη επιλογή είναι το Senecio, αυτό το βελούδινο πανέμορφο φύλλωμα, το οποίο διαθέτει ένα ασημένιο χρώμα στα φύλλα. Συνδυάζεται απίστευτα με απαλές αποχρώσεις του ροζ και ροδάκινου. Λατρεύουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το Ρούσκο  το οποίο είναι απόλυτα ουδέτερο και μερικές φορές είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
 
 
Εποχιακά φυλλώματα
Εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν στολισμό με μια ξεκάθαρη εποχιακή αίσθηση τότε υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε. Την άνοιξη, είναι η προφανής επιλογή αφού είναι τα πάντα ανθισμένα. 
Το φθινόπωρο, μας αρέσει να χρησιμοποιούμε φύλλα δρυός. Αυτά φαίνονται εκπληκτικά, με τις απίστευτες αποχρώσεις του σομόν και του πορτοκαλί, ανάμεσα σε  Ορτανσίες και άλλα εποχιακά αγαπημένα λουλούδια. 
 
 
Φυλλώματα ... ή ...Λουλούδια;
Φυσικά είναι μοναδικό να αναδεικνύεις ένα λουλούδι με τον κατάλληλο συνδυασμό μιας φυλλωσιάς. Αν δεν έχετε ανακαλύψει την Αστράντια, τότε είναι η ώρα! Αυτό το εντυπωσιακό λουλούδι σε σχήμα αστεριού, το βρίσκουμε για σχεδόν όλο τον χρόνο και είναι ιδανικό για την απαλότητα του σε ανθοδέσμες και συνθέσεις. Αγαπάμε και την λευκή απόχρωση της, αλλά και την λιλά για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.