top of page

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος στην Αθήνα με υπέροχο ανθοστολισμό...

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας ένα ρομαντικό καλοκαιρινό γάμο που εντυπωσιάζει με τον πλούσιο ανθοστολισμό του! Το ερωτευμένο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και δεν άφησε την απρόβλεπτη καλοκαιρινή καταιγίδα που ξέσπασε να σταθεί εμπόδιο στο να γιορτάσει την αγάπη του παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μια λευκή πέργκολα διακοσμημένη από συνθέσεις λουλουδιών σε ζωηρά χρώματα στόλιζε την είσοδο της εκκλησίας ενώ ο χώρος της δεξίωσης εμπλουτίστηκε με υπέροχα μπουκέτα λουλουδιών που σε συνδυασμό με το χαμηλό φωτισμό των κεριών δημιουργούσε μια ρομαντική ζεστή ατμόσφαιρα.




Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας:

«Το αγαπημένο μου στοιχείο στη διακόσμηση ήταν η λευκή πέργκολα μπροστά από το εκκλησάκι που ήταν γεμάτη από λουλούδια αντίστοιχα με αυτά της ανθοδέσμης μου, όπως επίσης η σύνθεση από κηροπήγια στα τραπέζια που δημιουργούσε μια ζεστή μυστικιστική ατμόσφαιρα στην αίθουσα. Οι εξαιρετικοί επαγγελματίες και υπέροχοι άνθρωποι στο Xloi flowers ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω κάνει για την ημέρα του γάμου μου.»


«Η νυφική μου ανθοδέσμη ήταν ακριβώς αυτό που είχα ονειρευτεί, γεμάτη από coral sunset παιώνιες, αστίλβη, βερόνικες, λυσίανθους, celosia, wax flower και ευκάλυπτο.»




223 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page